Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

2 ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ?

μάλλον θα έχουμε δύο νέους «Ρομπέν Των Δασών» μέσα στο 2010. Εκτός από αυτόν που ετοιμάζει ο Ridley Scott με τον Russell Crowe στον ομώνυμο ρόλο, ένας άλλος βρίσκεται στα σκαριά και μάλιστα θα είναι λίγο... διαφορετικός απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει ως τώρα, μιας και θα διαδραματίζεται στο μέλλον!

Τίτλος δεν υπάρχει προς το παρόν, καθώς το project βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, αλλά τα ονόματα των Charles Roven και Craig Flores στην παραγωγή (ήταν ανάμεσα στους παραγωγούς του «Σκοτεινού Ιππότη» και των «300» αντίστοιχα) εγγυώνται μια φυσική εξέλιξη. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο πρωτοεμφανιζόμενος – αλλά έμπειρος από το χώρο της διαφήμισης – Nicolai Fuglsig, ενώ το σενάριο γράφει πυρετωδώς ο Jason Hall, σεναριογράφος της κωμωδίας «Spread» με τον Ashton Kutcher που ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να κάνει άνοιγμα στις ΗΠΑ.

Όσο για την υπόθεση, από αυτά που έχουν διαρρεύσει προς το παρόν, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται σ’ ένα μελλοντικό, σκοτεινό και δυσοίωνο Λονδίνο, που μαστίζεται από πόλεμο, και ο Ρομπέν με την παρέα του θα αναλάβουν να επαναφέρουν την ελπίδα στο λαό (προφανώς κλέβοντας από τους πλούσιους και δίνοντάς τα στους φτωχούς, βάζοντας ταυτόχρονα και τέλος στις εχθροπραξίες).