Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Τα νέα ότι ο Bruce Willis

προστέθηκε στο αστεράτο και γεμάτο τεστοστερόνη καστ των «Αναλώσιμων» κάνουν την αναμονή μέχρι την άνοιξη του 2010 ακόμα πιο βασανιστική.

Οι «Αναλώσιμοι» («The Expendables») είναι η νέα ταινία που έγραψε και σκηνοθετεί αυτόν τον καιρό ο Sylvester Stalone και αφορά μια ομάδα μισθοφόρων στρατιωτών που ταξιδεύουν σ’ ένα κρατίδιο της Λατινικής Αμερικής για να σταματήσουν έναν τοπικό δικτάτορα. Ο τίτλος είναι εμφανώς εμπνευσμένος από την ταινία «Ράμπο 2», όπου ο John Rambo εξομολογείται στην Co Bao ότι ποτέ δεν έδινε σημασία στη ζωή του επειδή πάντα ένιωθε «αναλώσιμος» σα στρατιώτης.

Τυπική υπόθεση για μια τυπική περιπέτεια θα πείτε. Θα συμφωνήσουμε. Το εντυπωσιακό με τους «Αναλώσιμους» βρίσκεται στα ονόματα των ηθοποιών που θα εμφανιστούν στην ταινία. Εκτός από τον Bruce Willis, λοιπόν, και τον ίδιο τον Sylvester Stalone, το κάστ συμπληρώνουν οι – κρατηθείτε! – Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Jason Statham, Eric Roberts και ο παλαιστής του κατς Steve 'Stone Cold' Austin!

Το κάστ έχει ήδη χαρακτηριστεί ως το καλύτερο όλων των εποχών για περιπέτεια, φέρνοντας τη νέα γενιά δίπλα στις «παλιές καραβάνες». Η πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 23 Απριλίου 2010.