Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

«Άλλαξε το σπίτι σου» στην 74η ΔΕΘ!

Τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε κληρώσεις για τη δωρεάν αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού τους θα έχουν οι επισκέπτες της 74ης ΔΕΘ, μέσω της δράσης «Άλλαξε το Σπίτι σου!».

Το «Άλλαξε το σπίτι σου!» βασίζεται στις θεματικές ενότητες διακόσμησης που παρουσίαζε ο γνωστός τηλεοπτικός διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης στις εκπομπές των Ρούλας Κορομηλά, Ελένης Μενεγάκη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σοφίας Αλιμπέρτη. Ο γνωστός διακοσμητής θα φτιάχνει live έξυπνες κατασκευές με προϊόντα των εκθετών, δίνοντας παράλληλα συμβουλές διακόσμησης στους επισκέπτες, προωθώντας με αυτό τον τρόπο και τα προϊόντα των εκθετών.

Επίσης, κατόπιν κλήρωσης, κάθε ημέρα, 1 ή 2 επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους από τα υλικά, που προσφέρονται από τις εκθεσιακές ενότητες Domisis, Energyland, Modacasa και Gardenland .



Οι τέσσερις αυτές Εκθεσιακές Ενότητες, μαζί με την εκθεσιακή ενότητα Real Estate Expo - στην οποία υπενθυμίζεται ότι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημοπρασίες ακινήτων με τον τίτλο «Χτύπησέ το!» και να «χτυπήσουν» το ακίνητο που επιθυμούν - συνθέτουν τη μεγάλη θεματική ενότητα «HOME» της 74ης ΔΕΘ.