Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε το νέο πρόεδρό της. Με μια πρωτόγνωρη, για την παράταξή μας, διαδικασία. Συγχαίρουμε το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Σε αυτή τη διαδικασία υπήρξαν άνθρωποι, πραγματικοί μαχητές της παράταξης, που βρέθηκαν στις εφορευτικές επιτροπές και πίσω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την Κυριακή ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, σε ένα μεγαλείο εθελοντικής προσφοράς. Θα θέλαμε να τους συγχαρούμε και να τους ευχαριστήσουμε για την υπομονή, την επιμονή και την προσήλωσή τους στους όρους της διαδικασίας.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τα στελέχη και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και της ΟΝΝΕΔ Πιερίας καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν ως συντονιστές και χειριστές των ηλεκτρονικών υπολογιστών όλων των τμημάτων του Νομού. Απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι ξέρουν να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, όπου και όποτε το ζητήσει η παράταξη.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του δικηγορικού συλλόγου που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και κράτησαν σε υψηλά επίπεδα το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Η προσπάθειά τους ήταν υπεράνθρωπη και κατόρθωσαν να εξυπηρετήσουν περίπου 13.500 ψηφοφόρους. Επέδειξαν υψηλό φρόνημα και διατήρησαν την ψυχραιμία τους κάθε φορά που, ευτυχώς, ελάχιστες μειοψηφίες συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο προς ανθρώπους που εδώ και μια εβδομάδα προετοιμάζονταν γι' αυτό το εγχείρημα και που προσέφεραν εθελοντικά χρόνο και κόπο. Θα θέλαμε να τους συγχαρούμε για την υπευθυνότητα που επέδειξαν και για το ότι μετά το πέρας της διαδικασίας όπου δραστηριοποιήθηκαν, διατήρησαν ακέραιο όλο το σχετικό εξοπλισμό.
Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή, για να καταστήσουμε εκ νέου τις ιδέες μας πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία.


Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Αντώνης Μπάσδρας