Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΝΤΟΡΑ...

Μέσω συνεντεύξεων συνεχίζεται η αντιπαράθεση Σαμαρά - Μπακογιάννη, μετά τη διαγραφή της δεύτερης.

Αιχμηρη απάντηση έδωσε η κ. Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ δήλωσε ότι "η κυβέρνηση Καραμανλή έπρεπε να πάρει μέτρα και ας έπεφτε. "Θα περιμενα να πει στο υπουργικό συμβούλιο ο Σαμαράς" σχολίασε με δηκτικό τροπο η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής. Η ιδια πάντως εμφανίσθηκε να μετανοεί επειδή δεν αντέδρασε δημοσίως για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Καραμανλή: "Σήμερα δεν θα το ξανάκανα, στερνη  μου γνώση να σε είχα πρώτα" είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις της είπε ότι δεν ετοιμάζει τίποτα, αλλά επεσήμανε ότι η σημερινή κριση δεν θα αφήσει τίποτα ανέπαφο και δεν ξέρουμε πως θα εκφραστεί η κοινωνία.

Για την απόφασή της να υπερψηφίσει τα οικονομικά μέτρα  σημείωσε με νόημα και δείχνοντας την πλευρά Σαμαρά ότι αυτή δεν ήθελε να τζογάρει πολιτικά στη χρεοκοπια της χώρας.  Διερωτήθη μάλιστα τί θα κάνουν τώρα οι νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές όταν θα κληθούν στην ευρωβουλή να ψηφίσουν για τη συμφωνία.

Τελος, επιβεβαιωσε ότι πριν  απο την επιμαχη ψηφοφορία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος της επεσήμανε- όπως είπε- το κίνδυνο να διαγραφεί.