Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΙΠΠΑΣΙΑ - ΠΙΕΡΙΑ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΜΠΑΣΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΔΙΟΓΕΝΗ ΠΑΛΕΓΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ
Στους τελικούς αγώνες πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που πραγματοποιήθηκαν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής, 6-9 Μαΐου 2010 συμμετείχαν δυο αθλητές του Ιππικού Ομίλου Πιερίας, η Μαριάννα Μπάσδρα και ο Διογένης Παλέγδας.
Στην Ιππική Δεξιοτεχνία, η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο FOR EVER στην Κατηγορία Παίδων αναδείχθηκε 2η Πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2010.
Ειδικότερα, την Παρασκευή 7 Μαΐου, στην Κατηγορία Α 4 Παίδων με το εκπληκτικό ποσοστό 67,46%, η Μαριάννα Μπάσδρα με τον ίππο FOR EVER κατέλαβε την 1η θέση και το Κύπελλο.
Το Σάββατο 8 Μαΐου, στην Κατηγορία Α 5 Παίδων κατέλαβε την 5η θέση με ποσοστό 62,14%.
Στην Υπερπήδηση Εμποδίων ο Διογένης Παλέγδας με τον ίππο CORNELIA κατέλαβε την 3η θέση στους αγώνες πρωταθλήματος. Ειδικότερα, την Παρασκευή 7 Μαΐου, στην Κατηγορία Εφήβων Ύψους 1.30 μ. ο Διογένης Παλέγδας με τον ίππο CORNELIA ολοκλήρωσε τους αγώνες με επιτυχία και άπταιστη εμφάνιση.
Την Κυριακή 9 Μαΐου, πραγματοποίησε 2 καλές εμφανίσεις(Ύψος 1,40 μ.) και με ένα μόνο σφάλμα κατέλαβε την 3η θέση.
Στην βαθμολογία της Κατηγορίας Εφήβων για το 2010, ο Διογένης Παλέγδας κατέλαβε την 5η θέση.
Και οι δύο αθλητές-ιππείς θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που θα πραγματοποιηθούν 1-4 Ιουλίου στην Κατερίνη και Υπερπήδησης Εμποδίων που θα πραγματοποιηθούν 3-5 Σεπτεμβρίου στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.