Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


Φίλες και φίλοι



Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,






Επικοινωνώ μαζί σας σήμερα για να σας μεταφέρω την μεγάλη ανάγκη να στηρίξουμε τις επιλογές της παράταξής μας για την λειτουργία της περιφερειακής της οργάνωσης.


Η παράταξή μας προέρχεται από μια βαριά ήττα. Έχουμε όλοι μας ηθική υποχρέωση να την στηρίξουμε, στηρίζοντας τον νέο μας πρόεδρο και σεβόμενοι τις ανοιχτές προσυνεδριακές διαδικασίες. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον πρόεδρο που για πρώτη φορά εξελέγη με ανοιχτή διαδικασία από την βάση της παράταξης, το απλό μας μέλος. Τον στηλοβάτη, τη συνείδηση και την ψυχή της παράταξής μας. Η Νέα Δημοκρατία απέκτησε με μία πραγματικά συγκινητική συμμετοχή της βάσης της, τον νέο πρόεδρο της στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά. Η βάση αυτή έδειξε ότι δεν πτοήθηκε από την πρόσφατη συντριπτική της ήττα και ότι μπορεί το κόμμα, εφόσον ανασυγκροτηθεί, να διαδραματίσει το σημαντικό του ρόλο ως αντιπολίτευση τώρα και να διεκδικήσει εκ νέου την εξουσία αύριο.


Χωρίς την θεσμοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών κάθε κριτική, σύσταση ή διαφορετική άποψη μέσα στο κόμμα, κινδυνεύει να εκληφθεί ως προσωπική αμφισβήτηση και υπονόμευση της ηγεσίας του, προκαλώντας την αίσθηση ανασφάλειας είτε αυτό είναι στην αντιπολίτευση είτε είναι στην κυβέρνηση, με τις γνωστές μοιραίες συνέπειες.


Στο πλαίσιο αυτής της νέας προοπτικής και με γνώμονα τις αρχές όπως τις έχει ορίσει ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς, θέτω στην κρίση της βάσης της Νέας Δημοκρατίας την υποψηφιότητά μου ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας.


Η συμμετοχή σου, η συμμετοχή όλων μας είναι και αναγκαία και καθοριστική για το μέλλον της παράταξης. Όσο περισσότερα μέλη συμμετέχουν, τόσο ισχυρότερη θα γίνει η παράταξή μας. Τόσο δυνατότερα θα ακουστεί η φωνή μας στην κεντρική οργάνωση αλλά και οι ίδιοι θα έχουμε μεγαλύτερα περιθώρια επιλογής των αξιότερων.






Σε καλώ στον αγώνα


Με καρδιά


Ηλίας Τάπρας

*************** ΗΛΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ..."ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ" ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ....!!!!!
 
*********** ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ...
 
*** ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....!!!