Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

1st Katerini football Summer Camp

«Τα μυστικά της στρογγυλής θεάς» στο 1st Katerini football Summer Camp


«Τα μυστικά της στρογγυλής θεάς» σε παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, από την Πιερία και τη Βόρειο Ελλάδα γενικότερα, Διδαξαν οι  προπονητές της Άρσεναλ το τριήμερο 25 έως 27 Ιουνίου, στο Α΄Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης(γήπεδο Πιερικού).
Πρόκειται για το 1st Katerini football Summer Camp, που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης με την υποστήριξη της ARSENAL SOCCER SCHOOLS.
Για τη διοργάνωση παραχώρησαν  συνέντευξη στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής του camp Λάκης Παπαϊωάννου και ο προπονητής των Ακαδημιών της Άρσεναλ Andrew Kuprewic .

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επένδυση στον αθλητισμό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια, καθώς συνδέεται άρρηκτα με τον πολιτισμό και την παιδεία μιας κοινωνίας, μιας πόλης, μιας χώρας»τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ενώ ευχαρίστησε τον κο Παπαϊωάννου γιατί «μέσω αυτής της διοργάνωσης - με επίκεντρο την ομάδα θρύλο της Άρσεναλ - καταδεικνύει την έμπρακτη αγάπη του προς την πόλη που δόξασε ως ποδοσφαιριστής».

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ CAMP ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ

«Πρόκειται για ένα προπονητικό πρόγραμμα της Άρσεναλ, που δίνει μεγάλη έμφαση στη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών» τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κος Παπαϊωάννου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κο Χιονίδη για «την ενεργό στήριξη του Δήμου», ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε: « θέλησα να κάνω κάτι για την πόλη της καρδιάς μου και ευελπιστώ πως το συγκεκριμένο camp θα γίνει θεσμός».
ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Ο κος Kuprewic από την πλευρά του διευκρίνισε ότι το camp είναι σχεδιασμένο για παιδιά κάθε ηλικίας και διαφορετικών ικανοτήτων. Τα παιδιά είναι χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητα, επιτρέποντας στους προπονητές να δημιουργήσουν ένα ειδικό περιβάλλον εκπαίδευσης για το κάθε παιδί ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του.