Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΜΠΕΣΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 9.30μμ

Με στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αλβανία για την αποψινή του συνάντηση στα Τίρανα με την Μπέσα (9.30 μ.μ., Novasports-1). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το τρίποντο για να τελειώνουν από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση-πρόκριση στο Europa League.
«Δεν μας φοβίζει το άγνωστο. Την Μπέσα την ξέρουμε ως ομάδα. Κάναμε καλή προετοιμασία, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Εβαλντ Λίνεν.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ραούλ Μπράβο και τόνισε: «Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Κάναμε καλή προετοιμασία, είναι περίεργο το ότι πάμε τέτοια εποχή για επίσημο ματς, αλλά θα τα καταφέρουμε».
Οσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Εβαλντ Λίνεν έχει πάρει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές και το μόνο αξιοσημείωτο σε σχέση με τα φιλικά είναι ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Χολέμπας. Από εκεί και πέρα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ντουντού, Οσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς.