Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Αυτό κι αν δεν είναι είδηση. Τύφλα να’χουν το ασφαλιστικό, τα εργασιακά και τα χρηματιστηριακά. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρόεδρος του ΠΑΟ.



***



Η πολιτική στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έσωσαν τη χώρα, θα σώσουν και τον αθλητισμό. Βρε πως καταντήσαμε λοχία.



***



Ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ είχε στενές σχέσεις με το Βαρδινογιάννη μπορεί να το υποπτευόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Τώρα βεβαιώθηκα καθότι ο Νίκος είναι επιλογή Βαρδινογιάννη. Άντε και σ’ανώτερα.



** *



Και ξέρει λέει κι από μπάλα, είναι και Πανάθας και έδωσε αγώνες κατά του ντόπινγκ και φυσικά κατά του κεφαλαίου.



***



Τώρα η ομάδα με Σισέ και Κωνσταντόπουλο θα γράψει νέες σελίδες δόξης λαμπρές. Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος.



***



Πάλι καλά βέβαια που δεν πρότειναν τον Καραμανλή για πρόεδρο του ΠΑΟ, καθότι βάζελος κι αυτός και πετυχημένος πρωθυπουργός και θα είχε να προσφέρει πολλά.



***



Ωραία λοιπόν μιας και έγινε η αρχή, ν’αναλάβει ο Παπανδρέου την Παναχαϊκή, ο Τσίπρας τα τσικό του Χαραυγιακού, ο Καρατζαφέρης τον Εθνικό Αστέρα και η Αλέκα τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου να γλιτώσουμε απ’αυτούς.



***



Για φαντάσου ιστορία. Ενωτικός ο Κωνσταντόπουλος αντικαθιστά έναν εφοπλιστή και ισορροπεί ανάμεσα σε τρεις από τους πλέον εύπορους Έλληνες. Κι όσο σκέφτομαι το ειδικό δικαστήριο, μας στέλνει στο λιμάνι και μας κάνει γάβρους.



***



Δεν ξέρω, ψεύτης να βγω, αυτός διέλυσε το ΣΥΝ, μην κάνει τα ίδια και στον ΠΑΟ.



***



Τώρα θα μου πείτε, τόσο σοβαρό θέμα είναι κι ασχολείσαι με τον πρόεδρο του ΠΑΟ; Πραγματικά ξαφνιάστηκα. Εκεί που πήγαινε για πρόεδρος Δημοκρατίας μας προέκυψε ποδοσφαιρικός παράγων, να μην απορώ;



***



Έχει όμως και το ηθικόν δίδαγμα η ιστορία και εκπέμπει μήνυμα και στους δικούς μας πολιτικούς. Τι κι αν σταματήσουν τους αγώνες στα έδρανα της βουλής, μπορούν να συνεχίσουν στα γήπεδα και τις κερκίδες. Πιερικός, Εθνικός, Βατανιακός, Ερμής Εξοχής, περιμένουν.



***



Όσο για τα δημαρχιακά και το ΠΑΣΟΚ για το δήμο Κατερίνης μην ανησυχείτε. Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.