Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αναχωρεί σήμερα για την Πράγα της Τσεχίας η κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαϊδου Κατερίνα προκειμένου να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγοριών Εφήβων και Νεανίδων.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο αγώνισμα «σκιφ νεανίδων», και θα αντιμετωπίσει τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Κυριότερες αντίπαλες στον αγώνα της θα είναι οι αθλήτριες από τη Γερμανία, την Ουγγαρία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία, και την Ιταλία. Το αγώνισμα του «σκιφ» θεωρείται το πιο δύσκολο από τα αγωνίσματα της κωπηλασίας αλλά η αθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. δήλωσε πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να καταφέρει μια μεγάλη διάκριση.

Πέρυσι η Κατερίνα Νικολαϊδου είχε καταλάβει την 8η θέση στην ίδια διοργάνωση στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο επίπεδο. Ο προπονητής της αθλήτριας κος Γιώργος Μπικογιάννης δήλωσε «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της Κατερίνας. Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά και είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων και Νεανίδων που διεξάγεται εφέτος στον κωπηλατικό στίβο του Ράτσιτσε στα προάστια της Πράγας ξεκινά στις 5 και τελειώνει στις 8 Αυγούστου.