Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΡΟΦΗ

Η βρετανική εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων Goldtrail, που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Ελλάδα και την Τουρκία, κατέρρευσε οικονομικά αφήνοντας χιλιάδες ταξιδιώτες στο εξωτερικό, δήλωσε σήμερα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA).

Η εταιρεία, με έδρα το Σάρεϊ που πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείρηση.
Αυτή τη στιγμή περίπου 16.000 πελάτες της Goldtrail βρίσκονται σε εξωτερικό, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας.
Η CAA δήλωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτι τους μετά τις διακοπές του.
Οι πτήσεις από την Τουρκία αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά, όμως όσοι επιστρέφουν από την Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά τους.



Όσοι ταξιδιώτες επρόκειτο να ταξιδέψουν από τη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, καθώς η Goldtrail δεν θα πραγματοποιήσει άλλες πτήσεις και τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί δεν θα ισχύουν πλέον.