Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τοπικά έργα κατασκευής δικτύου αποχέτευσης Στις παρόδους 7ης Μεραρχίας, Δεσπεραί

Ταυτόχρονα  με τα μεγάλα έργα κατασκευής δικτύου αποχέτευσης  που είναι σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της πόλης, η ΔΕΥΑΚ προχωράει και σε μικρά σε μέγεθος , αλλά μεγάλης σημασίας έργα για την βελτίωση της  ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Έτσι εδώ και λίγες μέρες άρχισαν οι εργασίες στις παρόδους 7ης Μεραρχίας, Δεσπεραί ώστε σύντομα οι κατοικίες αυτών των οδών να συνδεθούν με τον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό της πόλης.
Το έργο αφορά  την κατασκευή 1480 μέτρων αγωγών ακαθάρτων και θα εξυπηρετήσει  περί τις 50 κατοικίες. Θα  κοστίσει 75.000 ευρώ και γίνεται με ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΚ.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Παπαζιώγας, χθες έλεγξε  την εκτέλεση των εργασιών και δήλωσε τα εξής: «Η μια περιοχή μετά την άλλη συνδέεται με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο της πόλης μας που καταλήγει στον Βιολογικό Καθαρισμό.  Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Το  χρόνιο αίτημα των δημοτών αυτής της περιοχής ικανοποιείται . Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους ρυθμούς εργασιών όχι μόνο του συγκεκριμένου έργου, αλλά όλων των ανοιχτών «μετώπων» που έχει η ΔΕΥΑΚ».