Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΨΙΝΑΚΗΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ

Τι; Διαφωνείς με την υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη στον Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη; Ε, τότε θα έχεις την απάντηση που σου αρμόζει από τον ίδιο τον Ηλία... ''Χέστηκα!'' Ε, συγγνώμη, αλλά πήγαινες γυρεύοντας...

Ο Ηλίας είναι άνθρωπος της showbiz. Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από το στόμα του όλο αυτόν τον καιρό, που αποφάσισε να κάνει solo καριέρα. Θα γινόταν ξαφνικά ''κύριος'' επειδή κατεβαίνει στις εκλογές; Όχι.

''Χέστηκα!'' απάντησε μεγαλοφώνως στην κυρία Αλεξία Έβερτ που δήλωσε ότι δεν συμμετέχει στον συνδυασμό του κυρίου Κακλαμάνη, γιατί μεταξύ άλλων, διαφωνεί και με την υποψηφιότητα Ψινάκη. ''Βαρέθηκα να κοιτάω τον ουρανό και να βλέπω μόνο βεγγαλικά. Θέλω να βλέπω τα αστέρια.'' εξηγεί.

Ρομαντική η κυρία Έβερτ. Ανώμαλα όμως την προσγειώνει ο κύριος Ψινάκης, που προφανώς λατρεύει τα βεγγαλικά!

''Γιατί να προκαλεί αντιδράσεις η υποψηφιότητά μου; Δεν πάω ούτε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ούτε για Πρωθυπουργός. Πάω για δημοτικός σύμβουλος, για πολύ συγκεκριμένο  πρότζεκτ. Πιο χαμηλά δεν γίνεται. Δεν με παρατάτε; Το επόμενο στάδιο θα είναι να σφουγγαρίζω τα σκαλιά του δημαρχείου!'' αναφωνεί.

Και είμαστε σίγουροι ότι και τα σκαλιά του δημαρχείου θα σφουγγαρίσετε, αρκεί να φοράτε τσεμπέρι και να υπάρχει κάμερα...

Εν τω μεταξύ ο Ηλίας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στο twitter... ''Η Αθηνά ήταν θεά, έστω και μία από τις 12. Δεν αξίζει να γίνει και η Αθήνα;'' έγραψε στη σελίδα του. Είναι αυτό που λέει και ο ίδιος... ''Θεάαααααα''!!!
ΝΟΟΖ