Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ZHSTE THN ENTASH


Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης – ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2010

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ……

Στην τελική ευθεία οι προσπάθειες της Οργανωτικής επιτροπής του «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2010» στην οποία προΐσταται ο Δήμαρχος Κατερίνης Κος Σάββας Χιονίδης. Το ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2010, η μεγαλύτερη ναυταθλητική εκδήλωση στον νομό Πιερίας, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κατερίνης και τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.), και ξεκινά με την πρώτη φάση του (Αγώνες Ιστιοπλοΐας) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Οκτωβρίου και κλείνει με τους αγώνες Κωπηλασίας την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου στην Παραλία Κατερίνης.
Στους αγώνες θα μετέχουν 300 περίπου αθλητές από 30 συλλόγους από ολόκληρη την Ελλάδα. Μετά από φιλότιμες προσπάθειες της Οργανωτικής επιτροπής, μέσω του μέλους της και Προέδρου του Ο.Α.Κ.Α. Δ. Κατερίνης Κου Χαράλαμπου Καρατζόγλου με την πλήρη αποδοχή του αιτήματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, οι αθλητές και οι προπονητές τους θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της Παραλίας Κατερίνης. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κος Παναγιώτης Σειτανίδης, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει ζωντανή διαφήμιση του αισθήματος φιλοξενίας των κατοίκων της πόλης, αποτελώντας ταυτόχρονα την καλύτερη προβολή της Κατερίνης και του Νομού Πιερίας στους φιλοξενούμενους αθλητές και προπονητές. Στα πλαίσια των προσπαθειών αυτών συμπεριλαμβάνονται και τα happenings των αγώνων, όπως δείπνο των συμμετεχόντων στο ξενοδοχείο GRAND PLATON το Σάββατο 2/10, barbeque την Κυριακή 3/10 στους αγώνες Ιστιοπλοΐας επίσης και στις 10/10 μετά την λήξη των αγώνων Κωπηλασίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ώς ακολούθως :

Αγώνες Ιστιοπλοΐας
Σάββατο 02/10 09.00-11.00π.μ. Προσέλευση-Εγγραφές
11.00 π.μ. Συγκέντρωση Προπονητών
12.00-17.00μ.μ. Ιστιοδρομίες
Κυριακή 03/10 11.00-17.00μ.μ. Ιστιοδρομίες
18.00μ.μ. Απονομές Ιστιοπλοΐας

Αγώνες Κωπηλασίας
Κυριακή 10/10 09.00-11.30 Λεμβοδρομίες
12.00μ.μ. Απονομές Κωπηλασίας

Για τους αγώνες ιστιοπλοΐας του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, ορίστηκε η επιτροπή αγώνα της




οποίας προΐσταται ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Κος Θανάσης Πηνιάρης ενώ στην επιτροπή ενστάσεων των αγώνων, προΐσταται ο τ. Γενικός Γραμματέας του Ν.Ο.Θ. Κος Κυριαφίνης, παλιό στέλεχος την Ιστιοπλοϊκής Οικογένειας και της Ε.Ι.Ο. με πολλές περγαμηνές και ο έφορος Θεσσαλονίκης της Ε.Ι.Ο. Κος Αθανάσιος Πατητάρος. Εξασφαλίσθηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο το αδιάβλητο των αγώνων.
Για τους αγώνες Κωπηλασίας έχουν ήδη οριστεί οι κριτές των αγώνων από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.)
Η Ιατρική κάλυψη των αγώνων είναι χορηγία της ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΕΛΙΚΗ, με συνεχή παρουσία Ιατρών στον χώρο των αγώνων και με το επιτελείο της έτοιμο για ότι χρειασθεί.

Σημαντική και η βοήθεια των μεγάλων χορηγών των αγώνων, με την παρουσία της Coca Cola-3E και του AVRA Active Cαp, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, της εταιρείας καυσίμων JET Oil και της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Επίσης συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή τα Clubs OMILOS, ALMIRA και CALDERA, το κρεοπωλείο Χ. Μπογιατζή, η εταιρεία ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ IRIS Α.Ε. και το Τυπογραφείο ΑΡΗ ΤΣΙΟΥΠΛΗ.
Στους αγώνες αναμένεται να παρευρεθούν μεγάλα στελέχη του Αθλητισμού (όπως εκπρόσωποι των αντίστοιχων Ομοσπονδιών, Πρόεδροι Ναυτικών Ομίλων από ολόκληρη την Ελλάδα κλπ) και πολύς κόσμος που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους σημερινούς και αυριανούς Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ