Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου


 
         
          Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου “Winter Holiday 2010” που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2010 συμμετείχε για πρώτη φορά  η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας, σε μία ακόμη συντονισμένη προσπάθεια προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νομού στο εξωτερικό.

          Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου “Winter Holiday”  διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από την Εθνική Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων της Ρουμανίας στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Κοινοβουλευτικού Μεγάρου του Βουκουρεστίου και  αποτέλεσε  πόλο έλξης και σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτορείων, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αεροπορικών εταιρειών και  φορέων  του ευρύτερου τουριστικού κλάδου  της Ρουμανίας και άλλων χωρών όπως η Αυστρία, η Ουγγαρία και η Γαλλία. Κύριος στόχος της εκθεσιακής διοργάνωσης ήταν η παρουσίαση των χειμερινών τουριστικών προορισμών των χωρών οι οποίες  συμμετείχαν.

          Η Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση με δικό της ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο. Οι εκπρόσωποι της πιερικής αποστολής πραγματοποίησαν εποικοδομητικές επαφές με τουριστικούς πράκτορες της Ρουμανίας, επισφράγισαν και ενίσχυσαν τις σχέσεις φιλοξενίας και επιτυχημένης συνεργασίας που συνδέουν τις δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια καθώς η Πιερία αποτελεί μία από τις πρώτες προτιμήσεις και αγαπημένο τουριστικό προορισμό των Ρουμάνων τουριστών.