Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΗΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Λιακόπουλος: "Στόχος η ισόρροπη ανάπτυξη"

 
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής. Στο πλαίσιο αυτό, όπως υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση περιμετρικά των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή Μυλαυλάκου. Οι εργασίες όπως πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος είχαν καθυστερήσει λόγω της κινητοποίησης των μεταφορέων, αλλά και λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
"Οφείλω να ευχαριστήσω τους δημότες για την υπομονή και τη κατανόηση που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα, και πιστεύω ότι οι παρεμβάσεις που έγιναν στη συγκεκριμένη περιοχή, έλυσαν χρόνια και πολλά προβλήματα.
Η κατασκευή του δρόμου με ασφαλτικό, ήταν η τελευταία παρέμβαση που έγινε, και που θα συμβάλει στη γενικότερη αισθητική αναβάθμιση που έχει συντελεστεί στις Εργατικές Κατοικίες σε συνδυασμό με τα νέα πεζοδρόμια που κατασκευάστηκαν, και τις παρεμβάσεις ανάπλασης που έγιναν.
Η συστηματική δουλειά συνεχίζεται σε όλο το δήμο και σε όλες τις ενότητες, με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου Κατερίνης".
ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ