Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Τοπικό Συμβούλιο Κούκου.


Συνάντηση με το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κούκου είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κούκου Νικόλαος Τοστσίδης, ο τοπικός σύμβουλος Αναστάσιος Ταγκαλίδης, ο ιερεάς του Ι.Ν. Αγίου Δημήτρίου Παντελής Ιλβανίδης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου « Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» Αγάπιος Φιλοκώστας.

Τα μέλη του τοπικού συμβουλίου ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι είναι κατ’ εξοχήν αγρότες. Βασικό αίτημα του συμβουλίου είναι να δοθεί προτεραιότητα στη βελτίωση των υποδομών της αγροτικής οδοποιίας για ασφαλή και άνετη πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειές τους.

Η κ. Μαυρίδου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των θεμάτων της περιοχής και δεσμεύτηκε να στηρίξει και να εξετάσει τα αιτήματα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κούκου.