Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη στο Αμαξοστάσιο της Π.Ε. Πιερίας.


Το αμαξοστάσιο των μηχανημάτων (γκαράζ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011.


Η κ. Μαυρίδου, που συνοδευόταν από τους συνεργάτες της και τους προϊσταμένους των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, συναντήθηκε με το προσωπικό του αμαξοστασίου και συζήτησε μαζί τους για το έργο τους, για τον εξοπλισμό και τον στόλο των μηχανημάτων που διαθέτει η Π.Ε. Πιερίας και για θέματα διαχείρισης των έκτακτων καιρικών φαινόμενων κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του προσωπικού και η επάρκεια των μηχανημάτων του αμαξοστασίου ως προς την έγκαιρη και επιτυχή αντιμετώπιση των τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη χειμερινή περίοδο. Η Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε τη σπουδαιότητα του έργου του προσωπικού του αμαξοστασίου της Π.Ε. Πιερίας που με την επαρκή γνώση του αντικειμένου, την μεγάλη του εμπειρία, το ζήλο και τη φροντίδα του στη συντήρηση και διαχείριση των μηχανημάτων βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει και τα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα ανά πάσα στιγμή, εξασφαλίζοντας την εύκολη μετακίνηση των κατοίκων του νομού.

Η κ. Μαυρίδου διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους του αμαξοστασίου ότι θα βρίσκεται κοντά τους για να βρίσκουν μαζί λύσεις και να διευκολύνει το έργο τους ενώ αναφερόμενη στο θέμα της συνεργασίας με τους τρεις νέους Καλλικρατικούς δήμους της Πιερίας η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφέρεια Πιερίας έχει δείξει έμπρακτα τη διάθεση και τη θέληση για στενή και εποικοδομητική συνεργασία με τους Δήμους, όπως άλλωστε φαίνεται από την άμεση ανταπόκρισή μας στα αιτήματά τους» .