Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Δεν θα έπρεπε να σε έχω χωρίσει"

Δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει τον πρώην σύζυγος της Άσλει. Αυτό παραδέχτηκε η Σέριλ Κόουλ η οποία αποκάλυψε μάλιστα στις φίλες της ότι θέλει να γίνει ο πατέρας των παιδιών της. Παρά το γεγονός ότι ο αστέρας της Τσέλσι την είχε απατήσει πέντε φορές, η Σέριλ εξακολουθεί να ονειρεύεται το μέλλον...


της μαζί του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορεί την Σέριλ για τον χωρισμό τους και της πετάει το μπαλάκι λέγοντας ότι εξαρτάται από εκείνη αν θα μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές ώστε τη δεύτερη φορά να πάει καλά η σχέση τους.

Φήμες κάνουν λόγο για επανασύνδεση του ζευγαριού, καθώς η Σέριλ πέρασε πρόσφατα μια νύχτα στην έπαυλη όπου ζούσε με τον Άσλει όταν ήταν παντρεμένοι. Φέρεται μάλιστα ότι δήλωσε στις φίλες της: «Ήταν σαν να γυρίσαμε το ρολόι δύο χρόνια πίσω. Ένιωσα χαρούμενη μετά από πολύ καιρό». Ωστόσο, πολλοί φοβούνται ότι ακόμα κι αν το ζευγάρι είναι πάλι μαζί, ο Άσλει δεν θα καταφέρει να παραμείνει πιστός, ειδικά μετά τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπου εμφανίζεται να φλερτάρει με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη σε κλάμπ του Λος Άντζελες.