Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Tα κρυφά συν και πλην των ζωδίων. Νο 1


Κριός: Η κρυφή σας αδυναμία είναι ο εγωισμός, η επιθυμία να κάνετε ό,τι θέλετε και να παίρνετε αυτό που χρειάζεστε, χωρίς να «δίνετε μία» για τη γνώμη και τη στάση των άλλων. Περιέργως, όμως, αυτή σας η αδυναμία, αποτελεί και την κρυφή σας δύναμη, καθώς είστε σε θέση να διεκδικείτε και να αγωνίζεστε, παρά την εναντίωση των άλλων ή την αμφίβολη έκβαση του εγχειρήματός σας...

Ταύρος: Η κρυφή σας δύναμη είναι η ικανότητές σας να διαχειρίζεστε χρήματα, και κατά ένα περίεργο τρόπο προσελκύετε διάφορες οικονομικές πηγές στη ζωή σας. Με την αύξηση των εσόδων σας, επενδύετε ιδιαίτερα σε ακίνητα. Η κρυφή σας αδυναμία, όμως, είναι η απληστία. Όταν βλέπετε κάποιον να έχει στην κατοχή του κάτι που θέλετε, προσπαθείτε να του το πάρετε, αντί να το αποκτήσετε από μόνος σας, ακολουθώντας το «σωστό» δρόμο. Και κάτι άλλο…ποτέ δεν πληρώνετε για κάτι, αν μπορείτε να το αποφύγετε.

Δίδυμοι: Η κρυφή σας δύναμη είναι η εξυπνάδα σας, η οποία σε συνδυασμό με τη διορατικότητα και τη διαίσθηση, σας δίνει μεγάλη ικανότητα κατανόησης της ανθρώπινης φύσης. Τα συμπεράσματα τα κρατάτε συνήθως για τον εαυτό σας. Η κρυφή αδυναμία σας είναι η αναποφασιστικότητα και το «άστο γι΄αύριο». Οι εναλλαγές της διάθεσής σας είναι σχεδόν θρυλικές. Από την αγάπη και την αρμονία περνάτε μέσα σε ένα λεπτό στα δάκρυα και τη θλίψη.

Καρκίνος: Η κρυφή σας δύναμη είναι η πίστη, η γενναιότητα και η σταθερή υποστήριξη σε όσους αγαπάτε. Οι κρυμμένες αδυναμίες σας είναι η ξεροκεφαλιά, η τάση για επίδειξη, η καυχησιολογία και το νταηλίκι σας, περισσότερο απέναντι σε εκείνους που ξέρετε ήδη, παρά στους ανθρώπους που «μιμείστε» κρυφά, και οι οποίοι αναμφίβολα έχουν μεγαλύτερο ταλέντο από σας.

Λέων: Το να δίνετε σε όλους τη συμβουλή σας, ακόμα κι όταν δεν σας την έχουν ζητήσει, όχι μόνο δεν τους βοηθά, αλλά τους εμποδίζει να κάνουν ότι είχαν αποφασίσει, πριν εμφανιστείτε. Εκτιμάτε τόσο πολύ τη δική σας γνώμη, που φτάνετε ακόμα και να επικρίνετε τους άλλους, αν δείξουν ενοχλημένοι από την παρέμβασή σας. Κρυμμένη σας δύναμη, είναι επίσης η συμβουλή σας, αλλά μόνο όταν οι άλλοι σας τη ζητούν.

Παρθένος: Αλλάζετε γνώμη κάθε τρεις και λίγο, κι αυτό είναι το μεγάλο σας μειονέκτημα. Σας αρέσει να «σκαλίζετε» τα πράγματα, και να ακούτε τις απόψεις των άλλων, ενώ αν προκύψει μια εντελώς αντίθετη άποψη από τη δική σας, τότε σίγουρα αυτή θα διαλέξετε. Το καλό «χαρτί» σας είναι, ότι έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά.