Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Χώρισε ή όχι η Έλλη Κοκκίνου;

Είδηση με πολλά ερωτηματικά. Χώρισε η Έλλη Κοκκίνου το γνωστό καλαθοσφαιριστή και κανείς δεν γνώριζε κάτι. Τι τους συνδέει ακόμη και πόσες πιθανότητες επανασύνδεσης υπάρχουν;

Ξεκινάμε με την φρέσκια πληροφορία ότι η Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται στην... Σκιάθο μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Μάνο Μαγιάτη και κάνουν τις διακοπές τους. Φαίνεται όπως όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι Κοκκίνου - Μπόγρης δεν είναι πλέον μαζί. Όλα καταλήγουν στο ότι ο έρωτας αυτός δεν κράτησε πολύ. Δημοσιεύματα θέλουν την Έλλη εδώ και τρεις εβδομάδες να είναι και πάλι single, δίνοντας τέλος στη σχέση της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα. Οι δυο τους στις αρχές Ιουνίου έκαναν κοινή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο και από εκείνη την μέρα όλα τελείωσαν. Οι παπαράτσι όλο αυτό το διάστημα δε τους βλέπουν να κυκλοφορούν μαζί και αυτό λέει πολλά.

Όσον αφορά στο λόγο του χωρισμού; Η ασυμφωνία χαρακτήρων και το γεγονός ότι ο καλαθοσφαιριστής θέλει να ανοίξει τα... φτερά του πέρα από τον ατλαντικό και να κατακτήσει το όνειρο του NBA, στο Σικάγο. Πολλοί απ το περιβάλλον του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι και οι τεταμένες σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύζυγό της, είχαν κουράσει τον 22χρονο αθλητή. Αν είναι οριστικό ο χρόνος θα το δείξει, αλλά αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μόνη διακοπές και να δείχνει ότι περνά και μόνη της καλά.
www.ourlife.gr