Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μιχάλης Μουρούτσος: πώς άλλαξε προς το χειρότερο η ζωή του σε μια μέρα

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Μιχάλης Μουρούτσος είδε μέσα σε μια μέρα τη ζωή του να αλλάζει δραματικά.
Όλα ξεκίνησαν μια μέρα που αποφάσισε να πάει για τον καθιερωμένο αγώνα ποδοσφαίρου με τους φίλους του. Ο μεγάλος αθλητής έχει μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο και κάθε εβδομάδα έπαιζε για την πλάκα του. Αυτή τη φορά, όμως, η μοίρα του επεφύλασσε μια άσχημη εξέλιξη… Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο από ένα λάθος συμπαίκτη του. Έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η ανησυχία του ήταν μεγάλη και δυστυχώς βγήκε αληθινός.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τραυματίστηκε στο...
ίδιο ακριβώς γόνατο στο οποίο είχε χειρουργηθεί πριν από μερικά χρόνια. Τότε, είχε αναγκαστεί να μείνει και πάλι εκτός για ένα διάστημα και να κάνει φυσικοθεραπείες.
Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι δυστυχώς πολύ σοβαρά. Το ατύχημα του προκάλεσε ρήξη χιαστών και οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί: ο μεγάλος πρωταθλητής πρέπει να αποχαιρετίσει το τάε κβον ντο για πάντα… Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να υποβληθεί σε μία ακόμα επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει καθηλωμένος στο κρεβάτι για αρκετό καιρό.
Ούτε λόγος φυσικά για πρωταθλητισμό Ο Μιχάλης δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι ένα χόμπι του θα μπορούσε να του στερήσει την καριέρα του. Είναι πολύ νέος ακόμα και είχε πολλά πράγματα να δώσει. Δυστυχώς, όμως, πρέπει να πάρει απόφαση ότι το όνειρο τελείωσε γι’ αυτόν…
Είναι μια απόφαση που τον πονάει. Η καθημερινότητα του πρόκειται να πάρει τελείως διαφορετική τροπή, και αυτό είναι αβάσταχτο. Πάνω από όλα όμως είναι η υγεία του και αυτό το ξέρει καλά. Ευτυχώς, αυτές τις δύσκολες ώρες έχει στο πλευρό του τη γυναίκα του, Αναστασία Περράκη που τον στηρίζει όσο κανείς. Τον φροντίζει και τον ενθαρρύνει συνεχώς, αν κι η ίδια έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ με αυτή την κατάσταση. Πολύ κουράγιο τού δίνει και η κόρη του, η οποία τον κάνει να χαμο­γελάει και να ξεχνάει για λίγο το ότι αποχαιρετά πρόωρα τον πρωταθλητισμό. Είναι σίγουρα μεγάλο πλήγμα για έναν αθλητή το να απομακρύνεται από το άθλημα του, καθώς είναι σα να του στερείς το δικαίωμα για ζωή. Όμως, ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει μάθει να αγωνίζεται στη ζωή του, και είμαστε σίγουροι ότι ούτε αυτή τη φορά θα το βάλει κάτω. Περαστικά και σιδερένιος!
Πηγή: ΣΟΚ Celebrity