Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σχεδόν ψεύτικη μοιάζει η ιστορία του... Τζον και της Μέρι.Ξαναβρέθηκαν και ...παντρεύτηκαν μετά από 65 χρόνια!


Ποτέ μην λες ποτέ: Χάθηκαν, βρέθηκαν μετά από 65 χρόνια μέσω διαδικτύου και παντρεύτηκαν στα 81!!!
Σχεδόν ψεύτικη μοιάζει η ιστορία του... Τζον Άκινγκς και της Μέρι Λίνες. Οι δυο τους μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και αγαπήθηκαν τρελά. Στα 15 όμως αναγκάστηκαν να χωριστούν, όταν ο Τζον κατετάγη στην βρετανική αεροπορία και ταξίδεψε ανά τον κόσμο στην διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Όμως… όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις, όπως αποδείχτηκε.

Η κόρη της κ. Λίνες της έκανε δώρο για τα γενέθλιά της ένα laptop … Μετά από λίγες μέρες της ήρθε μήνυμα στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο από εκείνον!!!

«Αρχικά, φοβόμουν πολύ να τον συναντήσω επειδή είχα τόσες πολλές ρυτίδες, όμως η κόρη μου είπε ότι κι εκείνος θα έχει ρυτίδες. Χαίρομαι πολύ που ξαναβρεθήκαμε, γιατί είναι πάντα πολύ όμορφος. Πάντα ήταν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο Τζον είχε δακρύσει, καθώς πλησίαζα στον άμβωνα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που καταφέραμε να παντρευτούμε μετά από τόσα χρόνια. Νιώθουμε και οι δύο σα να είμαστε και πάλι 21 ετών.», είπε η κ. Λίνες, η οποία είχε ξαναπαντρευτεί και είχε αποκτήσει μια κόρη.

Τελικά, η κόρη της την έπεισε να τον συναντήσει και το Σάββατο οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία 200 καλεσμένων.

«Θα ζήσουμε μέχρι τα 100, οπότε έχουμε χρόνο να περάσουμε μαζί», λέει τώρα η νύφη…

Πηγή: star.gr