Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Και τι καταλάβατε σύντροφοι της ΕΡΤ που απεργείτε;



Νομίζετε ότι πιέζετε κανέναν; Βλέπετε κανέναν να στεναχωριέται;

Γιατί, -αν όντως νομίζετε ότι θα συρρικνώσουν, θα ας απολύσουν, θα καταστραφείτε, θα μείνετε άνεργοι- δεν κάνετε κάτι ποιό ουσιαστικό; Όπως, π.χ. να βγάλετε ένα ...
αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων, ξεκινώντας από τα ψέμματα του κ.Παπανδρέου, συνεχίζοντας με τα είπα - ξείπα του κ.Βενιζέλου και μετά να πιάσετε μερικά σοβαρά θέματα, όπως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ όλων των εποχών, αυτό της αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009, μετά να πιάσετε τις εταιρείες του Αντρίκου Παπανδρέου, μετά την υπόθεση Θέμου Αναστασιάδη, βγάζοντας τον κ.Βενιζέλο στον αέρα να εξηγήσει πού βρίσκεται η υπόθεση, μετά να αναρωτηθείτε τι έγινε η υπόθεση SIEMENS, ποιός σκότωσε τον Τσαλικίδη, τι έγινε αλήθεια η δίωξη για κατασκοπεία στην υπόθεση των υποκλοπών του τηλεφώνου του Καραμανλή, κ.λ.π., κ.λ.π.
Μετά να παρουσιάσετε "ρεπορτάζ δρόμου" στο οποίο θα ρωτάτε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ για να μην υπάρχει μοντάζ και λογοκρισία, περαστικούς σε ένα δρόμο στην Πετρούπολη πχ, "τι γνώμη έχετε για τον κ.Βενιζέλο;", "πώς σας φάνηκε το μέτρο του τέλους ακίνητης περιουσίας;", "πώς τα φέρνει βόλτα η οικογένειά σας;". Ξέρετε σείς, πρώτη δημοτικού είνα αυτά.

Κι επειδή θα σας πάρουν τηλέφωνο οι από πάνω στα πρώτα δευτερόλεπτα, για να σας μαλώσουν (εσείς όμως έχετε τους πομπούς και τα κουμπιά), στείλτε τους στο διάολο και συνεχίστε το ανεξάρτητο δελτίο σας !!!!
Δεν θα ήταν μια πράξη που θα έχετε να λέτε στα παιδιά σας; Θα πάτε που πάτε χαμένοι, κάντε κάτι για την αξιοπρέπειά σας τουλάχιστον.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.