Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Αικατερίνεια 2011».


Με τα εγκαίνια δύο εκθέσεων συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 02 Νοεμβρίου στην Αστική Σχολή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2011». Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Νερό Πηγή Ζωής» και την έκθεση ζωγραφικής - φοιτητών της πόλης μας - της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Ειδικότερα, με την έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Νερό Πηγή ζωής» συμμετέχει στα φετινά δρώμενα η εφορεία φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Τα μέλη του τμήματος φωτογραφίας, με την ξεχωριστή του φωτογραφική ματιά το καθένα, παρουσιάζουν το απειροελάχιστο κομμάτι της ροής του νερού μέσα στο χρόνο.

Στην έκθεση ζωγραφικής φοιτητών της πόλης μας - της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών - συμμετέχουν οι: Ηλιάσκου Αναστασία, Καραμήτας Αθανάσιος, Μανουσαρίδου Ελένη, Σαλασίδου Μαριάννα, Σοφιανίδου Χαρούλα, Χρυσοστάλη Μαρία.

Τις εκθέσεις επιμελήθηκε η Ευαγγελία Μαμούρη, Αρχιτέκτων – Μουσειολόγος. Τα εγκαίνια των εκθέσεων(ώρα 19:30), πλαισιώνονται μουσικά από την χορωδία της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών.

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 12 Νοεμβρίου και το κοινό μπορεί να τις επισκέπτεται καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30