Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


- Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή 7 εκτροφέων του ΦΙ.Π.ΣΥ. Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης από όπου απέσπασαν 11 Πρώτες, 3 Δεύτερες και 2 Τρίτες νίκες.

- Με επιτυχία διενεργήθηκε και ο 11ος Τοπικός Διαγωνισμός στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης από τις 6 εως τις 13 Νοεμβρίου 2011 με τη συμμετοχή 250 ωδικών πτηνών διαφόρων κατηγοριών.

Η συμμετοχή των φίλων εκτροφέων που ανήκουν στη δύναμη του συλλόγου, κρίνεται ικανοποιητική παρόλο το δύσκολο των καιρών που περνάμε!

Κριτής του διαγωνισμού ήταν ο Διεθνής κριτής κ. DIETER WIRGES από τη Γερμανική Ομοσπονδία και κτηνίατρος ο συμπολίτης μας και μέλος του συλλόγου κ. Τζέγκας Λεωνίδας.

- Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2012 στην Ισπανία και θα συμμετέχει ο σύλλογος της πόλης μας με σοβαρές προοπτικές διάκρισης.

- Ανακοίνωση Νέου Δ.Σ. μετά τις εκλογές της 13/11/2011:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΙΜΒΡΟΥ ΘΩΜΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΑΜΙΑΣ - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ – ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Α’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ – ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Β’ ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ – ΤΖΕΓΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

- ο ΦΙ.Π.ΣΥ. Κατερίνης ΚΑΛΕΙ όλους τους φίλους που έχουν το μεράκι της εκτροφής και διατήρησης ωδικών πτηνών ή που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού συλλόγου της πόλης μας, να εγγραφούν και να γίνουν ένα με την παρέα μας!

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2351028557 - 2351021020

ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - canaryland.gr

FACEBOOK - canaryland.gr