Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κάποιοι μας το είπαν!!!

Κάποιο άλλοι μας προειδοποίησαν!!!

Τι προσπαθείτε να κάνετε;

Εσείς θα σώσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Και εμείς δεν τους ακούσαμε.

Περήφανοι, συνεπείς στις υποχρεώσεις του συλλόγου μας, συνεπείς απέναντι στο κράτος, σχεδιάσαμε καιονειρευτήκαμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Δυστυχώς, όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο η συνέπεια στις υποχρεώσεις σου, η διεκδίκηση των όσων νόμιμα σου ανήκουν και η αντίσταση στα λαμόγια είναι πράξεις καταδικαστέες και πρέπει να τιμωρούνται.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι για να είσαι πρωταγωνιστής θα πρέπει να έχεις καμιά πενηνταριά προσφυγές, να έχεις φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα πλαστή να καταπίπτει η εγγυητική σου επιστολή ανά μήνα, μα πάνω από όλα θα πρέπει να δηλώσεις υποταγή σε ένα σύστημα παραλογισμού, σε ένα σύστημα ξεφτίλας, σε ένα σύστημα για το οποίο όλοι, λίγο-πολύ, πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη του το καλοκαίρι του 2011 και ελπίζαμε βάσιμα ότι θα δοθεί ένα τέλος στο σύστημα αυτό από τους επαΐοντες της κάθαρσης. Δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Τώρα, πλέον, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα και αλλεπάλληλες παραβιάσεις της σχετικής Νομοθεσίας, είμαστε σίγουροιγια την πορεία του πρωταθλήματος μας. Για αυτό φρόντισαν να μας ενημερώσουν -άκομψα βέβαια-την Κυριακή 11-12-2011 στον αγώνα μας με τον συμπολίτη μας Βατανιακό οι διαιτητές, Κρητικός-Τασιόπουλος-Κόκκαλης του Συνδέσμου Θεσσαλίας(Ν. Μαγνησίας). Και μάλιστα, υπήρξε τέτοια οργάνωση, πουεπιλέχθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας διότι ήξεραν ότι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών των δύο σωματείων δεν θα επέτρεπαν να συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.

Δεν θα μπούμε στην λογική να αναλύσουμε φάσεις του αγώνα για το πώς οι εν λόγω διαιτητές εκτέθηκαν αδικώντας κατάφωρα την ομάδα μας. Αυτά τα είδε όλος ο κόσμος. Αυτά τα είδαν οι φίλαθλοι μας, οι φίλαθλοι του Βατανιακού και βέβαια οι ουδέτεροι φίλαθλοι. Είμαστε σίγουροι, όμως, ότι αυτά δεν θα τα είδε ο παρατηρητής διαιτησίας, ο οποίος για να επιβεβαιώσει πλήρως τα προλεγόμενα μας θα βαθμολόγησε με άριστα τους εν λόγω διαιτητές.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κακό παιχνίδι κάποιου διαιτητή.

Το πρόβλημα είναι πότε επιτέλους θα καταλάβουν αυτοί που αποφασίζουν, επιλέγουν και σχεδιάζουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι ικανοποιώντας κάποιον αδικείς κάποιον άλλο, ότι για διακριθεί κάποιος δεν χρειάζεται να έχει «μπάρμπα στην Κορώνη», ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι συντεχνία για να υπερασπιζόμαστε και να πουλάμε εκδούλευση στο σινάφι μας.

Δεν ξέρουμε πόσο θα προβληματιστείτε από τα όλα αυτά ή εάν αποφασίσετε να διορθώσετε κάποια πράγματα. Αυτό που ξέρουμε είναι ένα. Ότι εμείς, συνεπείς στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύουμε θα υπερασπιστούμε -με οποιαδήποτε τίμημα- τόσο την αξιοπρέπεια μας όσο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.