Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις προς 0,5€ το κιλό

alt


Μετά την πατάτα Νευροκοπίου, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ανακοίνωσε την έναρξη νέας μαζικής παραγγελίας 50 τόνων μέσω διαδικτύου για ένα νέο βασικό προϊόν διατροφής, το αλεύρι.

Η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης παραγγελιών θα ανοίξει σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στις 22:00 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί η συμφωνημένη ποσότητα.

Ο ομάδα αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς. Οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών, όπως λένε οι εθελοντές, ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη. Έλαβαν δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό της πόλης και νοικοκυρές και αποφάσισαν να επιλέξουν το λευκό αλεύρι για όλες τις χρήσεις του ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών του Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) του αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουν στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα του προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί.

Η ομάδα αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά της Αλευροβιομηχανίας Ε.Α.Σ. Κιλκίς (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) για αλεύρι όλων των χρήσεων στην τιμή των 0,50 € ανά κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο μέσω διαδικτύου και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email η τηλεφωνικά.