Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΟΓΙΑ….. ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ….ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ  ΣΤΟΥΣ 95,3 ΣΤΑ FM


ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ….
ΤΟ μπιπΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ….

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΟΓΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;;;

Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης και στον Δημήτρη Κεραηλίδη η κυρία ΜΠΕΤΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Πρόεδρος των εργαζομένων, εκεί κι ο κύριος ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΣΙΑΡΟΣ ο Διευθυντής της μίλησαν για όλους και για όλα τα περί ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

14 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ….
Ήταν παραμονές Χρισουγέννων του
2011.
Πορεία διαμαρτυρίας!

Το δημοσίευμα της 5 Δεκεμβρίου 2011 από την εφημερίδα Ημερησία….
Κι όπως λέει ο ποιητής…. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!

Από τους  εργαζομένους  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης και φορείς που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους

Την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, επισκέφτηκαν  οι εργαζόμενοι,   της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης  προκειμένου να καταθέσουν  ψήφισμα διαμαρτυρίας για την  κατάσταση στην οποία έχει  περιέλθει η Μέριμνα και γενικά όλοι οι φορείς πρόνοιας της χώρας.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δεκατρείς μήνες και αξιώνουν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, την πλήρη στελέχωση της Μέριμνας,  την άμεση κρατική χρηματοδότηση του κέντρου, τη διατήρηση  και αναβάθμιση όλων των κτηριακών  εγκαταστάσεών της, τη  διατήρηση του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όλων των φορέων πρόνοιας, την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα της πρόνοιας και την ένταξη όλων των μη κερδοσκοπικών μονάδων πρόνοιας του ιδιωτικού τομέα που πληρούν τις προϋποθέσεις και όλου του προσωπικού στο δημόσιο σύστημα υγείας-πρόνοιας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και  εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους εργαζομένους αλλά και την αγάπη της στα παιδιά της Μέριμνας, κάνοντας λόγο για δίκαιο και εύλογο αγώνα των εργαζομένων.
«Επιτελείτε ιερό και σημαντικό  έργο, προσφέροντας αγωγή και φροντίδα σε συμπολίτες μας που σας χρειάζονται μέσα από την  εμπειρία και την εξειδίκευση που διαθέτετε » δήλωσε απευθυνόμενη στους εργαζομένους η Σοφία Μαυρίδου.
Πρόσθεσε ότι το κράτος οφείλει να καταβάλει τους μισθούς των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται στο πλευρό τους  και θα διαβιβάσει στους αρμόδιους τα αιτήματά τους. « Μακάρι να ήταν στη διακριτική μου ευχέρεια να διευθετήσω το ζήτημά σας και θα ήμουν  σύμφωνη  εάν αποφάσιζαν  περικοπή του  μισθού μου για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα και ένα τόσο σπουδαίο σκοπό, να πληρωθούν δηλαδή οι εργαζόμενοι και να εξασφαλιστεί η  εύρυθμη λειτουργία της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης», τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.
Το Δ.Σ. του Σωματείου  των Εργαζομένων προσκάλεσε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας να επισκεφθεί  τις εγκαταστάσεις της Μέριμνας,  προκειμένου να ξεναγηθεί στο χώρο, να γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους τόσο για το έργο του κέντρου,  όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώσει άμεσα τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη  και  πως θα προγραμματίσει σύντομα  συνάντηση των εργαζομένων μαζί του.
«Η πολιτεία οφείλει να δώσει  άμεσα λύση στο θέμα έτσι ώστε να μην υπάρξει κενό σε αυτή την απαραίτητη παροχή υπηρεσιών από τους φορείς πρόνοιας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  των συνανθρώπων μας» ανέφερε η Σοφία Μαυρίδου.

Η ΜΠΕΤΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
«Η σημερινή μέρα έχει μια αγωνιστική πορεία διεκδίκησης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που εδώ και δεκατρείς μήνες συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι. Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτόν τον αγώνα μας θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να μας καταβληθούν οι δεκατρείς μισθοί μας».

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΟΓΙΑΣ
«Έχουμε στο πλευρό μας την κοινωνία, τους εργαζόμενους. Οι γονείς μας συμπαρίστανται, αφού ο αγώνας είναι και δικός τους, των παιδιών τους. Το μόνο όπλο που έχουμε είναι η πάλη για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Είμαστε σίγουροι ότι με την ενότητά μας θα δημιουργήσουμε αυτό το αρραγές μέτωπο, για να καταφέρουμε να δικαιωθούμε στον αγώνα μας».

PIERIA-GR - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΟΓΙΑ….. ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ….ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!