Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Βράβευση πασχαλινής λαμπάδας στο Αιγίνιο..

Βράβευση πασχαλινής λαμπάδας


Όμορφες, πρωτότυπες συνθέσεις φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι οι πασχαλινές λαμπάδες δημιουργήματα των μαθητών της Ε’ & Στ’ τάξης των τριών δημοτικών σχολείων του Αιγινίου,

ενθουσίασαν τον κόσμο στην έκθεση -μπαζάρ λαμπάδας που διοργάνωσε το Σωματείο των Επαγγελματιών Αιγινίου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές

Οι δώδεκα καλύτερες λαμπάδες επιλέχτηκαν από την Επιτροπή την οποία αποτελούσαν τρεις δυναμικές κυρίες του τόπου, η αντιδήμαρχος κα.Ξανθίππη Βασιλειάδη, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγινίου κα. Βάσω Νικολοπούλου και η διακοσμήτρια κα. Ντότση Μηντσίδου.

Τους δώδεκα δημιουργούς με τις καλύτερες λαμπάδες βραβεύσαν με επαίνους και με ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ από τα εμπορικά καταστήματα του Αιγινίου μας αξίας 40 ΕΥΡΩ η κάθε μια.

Ο Στόχος του εγχειρήματος που ήταν, να πωληθούν οι δημιουργίες των μαθητών πέτυχε πουλήθηκαν όλες και το χρηματικό ποσό που προέκυψε, αφού μεταφραστεί σε είδη πρώτης ανάγκης που θα αγοραστούν από καταστήματα της τοπικής αγοράς, θα διατεθούν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, υπό την εποπτεία των ιερέων των δύο ενοριών του Αιγινίου σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί μαθητές , γονείς και κάτοικοι του Αιγινίου καθώς και η αντιπερειφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Πολυχρονίδης, ο αντιδήμαρχος ύδρευσης και καθαριότητας κ. Κακκάνης Κωνσταντίνος και οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ Κωνσταντόπουλος Γεώργιος και Χριστογιάννης Δημήτριος.