Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Απαντώντας σε σημερινή ανάρτηση του blog σας και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Καμία φραστική επίθεση δεν δέχτηκε ούτε σήμερα ούτε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα ο Γιάννη Αμοιρίδης, αντίθετα σε όλες τις επαφές του με τους πολίτες της Πιερίας , δέχεται μηνύματα στήριξης και ευρύτατης αποδοχής.
Όπως θα διαπίστωνε ο συντάκτης σας, αν έμπαινε στον κόπο να ρωτήσει τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη, υπήρξε όντως φραστική επίθεση εναντίον του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, την ώρα που ο υπ. Βουλευτής Γ. Αμοιρίδης ακολουθούσε σε απόσταση 30 τουλάχιστον μέτρων. Ο Φώτης Κουβέλης αντιμετώπισε με απόλυτη ψυχραιμία το περιστατικό και αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση εναντίον του πολίτη, που θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήταν ποτέ ψηφοφόρος του Γ. Αμοιρίδη.
Με την ίδια ψυχραιμία θα έπρεπε να καταγράψει την είδηση και ο συντάκτης σας, αποφεύγοντας όπως ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία, να εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ