Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η ΝΔ θα πρέπει να κερδίσει πρώτα το μυαλό και την ψυχή και τελευταία την ψήφο του Έλληνα» δήλωσε στο ΣΚΑΪ.gr o βουλευτής ΝΔ στη β΄Αθηνών, Ευάγγελος Αντώναρος


«Η ΝΔ θα πρέπει να κερδίσει πρώτα το μυαλό και την ψυχή και τελευταία την ψήφο του Έλληνα» δήλωσε στο ΣΚΑΪ.gr o βουλευτής ΝΔ στη β΄Αθηνών, Ευάγγελος Αντώναρος και επεσήμανε ότι η δύναμη της... πειθούς και των επιχειρημάτων θα πρέπει να είναι πιο μεγάλη σε σχέση με άλλες φορές.


Όπως είπε ο κ. Αντώναρος, «θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι η κρίσιμη ηλικιακή μάζα των 30 ετών φεύγει από την αγκαλιά των δύο μεγάλων κομμάτων» και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να κοιτάμε στα μάτια και εκείνους τους ψηφοφόρους που δεν ανήκουν παραδοσιακά στη ΝΔ, όπως εκείνοι του μεσαίου χώρου.

«Αν κάποιοι αποφασίσουν να παίξουν την Ελλάδα σε μία ζαριά, το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό», είπε ο κ. Αντώναρος και κατέληξε λέγοντας ότι το κόμμα της ΝΔ θα αποκαταστήσει τις αδικίες των δύο χρόνων του ΠΑΣΟΚ.

«Η επόμενη ημέρα των εκλογών απαιτεί εθνική συνεννόηση και προγραμματική σύγκρουση και όχι σύγκρουση κομμάτων, γιατί ο εχθρός είναι μέσα και όχι έξω», ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής β΄Αθήνας να με το ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

Ο κ. Ευθυμίου έδωσε έμφαση στον επανασχεδιασμό της Ελλάδα και στην επιστροφή στην παραγωγή. «Στην Ελλάδα εισάγουμε μέχρι και οδοντογλυφίδες», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν παράγει αυτά που πρέπει για να καλύπτει τις ανάγκες της...