Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Στη Χρυσή Αυγή υποστηρίζουν πως το κόμμα τους δεν... αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία και κατηγορεί τη ΝΔ ως ακραία και τις επιρρίπτει ευθύνεςγια τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα.Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στις αιχμές του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια αναφορικά με το ότι κανείς δεν θα υποκαταστήσει την Αστυνομία φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την ακροδεξιά παράταξη.

Στη Χρυσή Αυγή υποστηρίζουν πως το κόμμα τους δεν...


αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία και κατηγορεί τη ΝΔ ως ακραία και τις επιρρίπτει ευθύνεςγια τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα.

Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα Ελλάδος που αγωνίζεται το βράδυ κόντρα στη Γερμανία.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

«Η Χρυσή Αυγή εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Απαιτείται πρωτίστως υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αρετές που δε συνάδουν με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Υπουργού.

Το κόμμα μας δεν αποτελεί ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος, ούτε επιχειρεί να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Ακραία είναι η Νέα Δημοκρατία, που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για τη σημερινή εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η χώρα.

Τα ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης, η παράδοση του κέντρου της πόλης σε αναρχικές συμμορίες (βλέπε Δεκέμβριος 2008 και όχι μόνο), η ραγδαία άνοδος της εγκληματικότητας, είναι φαινόμενα που προήλθαν από την απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική του κόμματος του κ. Δένδια.

Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Όλοι ενωμένοι στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών μας, που γίνονται απόψε άξιοι εκπρόσωποι μίας ολόκληρης χώρας που διψά για Νίκες.

Θα λέγαμε και εμείς το σύνθημα που φωνάζουν όλοι οι Έλληνες στις εξέδρες: "Έτσι περνάνε αυτοί που σας χρωστάνε...", αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως δε χρωστάμε τίποτα στους γερμανούς.

Αυτοί μας χρωστάνε πολλά και μία καλή αρχή μπορούν να κάνουν με την εξόφληση του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων»...