Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Περισσότεροι από 50 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας για την καθιερωμένη κυριακάτικη βόλτα της Ποδηλατικής Από-Δρασης.




  

  Περισσότεροι από 50 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας για την καθιερωμένη κυριακάτικη βόλτα της Ποδηλατικής Από-Δρασης. Η συγκεκριμένη βόλτα, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων, είχε συμβολικό χαρακτήρα. Τα ποδήλατα με μαύρες κορδέλες και σημαίες διέσχισαν τους δρόμους της Κατερίνης αποτίνοντας φόρο τιμής σε όσους έχασαν την ζωή τους άδικα σε κάποιο τροχαίο δυστύχημα.

Για άλλη μια φορά η ανάγκη διασφάλισης της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των οδηγών, και δη των ποδηλατών επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή την θλιβερή αυτή επέτειο. Η Ποδηλατική Από-Δραση με καίριο μέλημα την προστασία των ποδηλατών και την τήρηση του Κ.Ο.Κ ευελπιστεί ότι τα δέοντα θα πραγματοποιηθούν από πλευράς αρμοδίων ώστε να αποφευχθούν τυχόν νέα δυστυχήματα και απώλειες ζωών.
Η φωνή των ποδηλατών ήχησε και πάλι δυνατή στην πόλη. Το ερώτημα παραμένει αν ακούει κανείς.
Εκ του Δ.Σ.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ