Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου και 23ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 μμ στο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου.


Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη οικονομικά ασθενών οικογενειών της σχολικής μας κοινότητας. Σας περιμένουμε, παιδιά, γονείς και φίλους, με χαρά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα εκθέσουν χειροποίητες δημιουργίες τους μαζί με χριστουγεννιάτικες προσφορές καταστημάτων και καλλιτεχνών τις οποίες θα μπορούν να πουλήσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο. Παράλληλα θα υπάρχει προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας,  η αίθουσα του Αϊ Βασίλη, ο πίνακας των ευχών και ζωντανή μουσική - τραγούδι από γνωστούς καλλιτέχνες. Και όλα αυτά με αγάπη και μεράκι! Ας δείξουμε λοιπόν στα παιδιά μας, με την προσφορά μας, την αξία του να νοιάζεται κανείς για τον συνάνθρωπό του και να συνεργάζεται με τους άλλους για έναν κοινό σκοπό.
Μαμάδες, γιαγιάδες περιμένουμε τα νόστιμα κέικ σας, τα κουλουράκια, τις πίτες και ό,τι άλλο εσείς θελήσετε για το μπουφέ μας! 
                                                                                                                                                                                                                                                         Το ΔΣ του συλλόγου



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ