Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΕΝ ΠΛΑΤΕΙΑΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝΔΡΟΝ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ...ΨΕΥΤΙΚΟΝ, ΑΛΛΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ...ΦΥΤΡΩΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΧΩΜΑΝ ...ΧΩΜΑΤΙΝΟΝ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΦΥΤΡΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...  

ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ! 
Και να που ξαφνικά στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ εκεί στο κέντρο της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ φύτρωσε ξαφνικά ...ΔΕΔΝΡΟ!!!
Και να που ξαφνικά εσείς που σήμερα δεν βγήκατε κέντρο κι αύριο θα περάσετε εκεί από την πλατεία, θα δείτε ξαφνικά μπροστά σας που ...ΦΥΤΡΩΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ!!! ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΛΕΩ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ, ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΗΛΟ ΟΣΟ ΔΙΟΡΟΦΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ....ΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ....ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΕΝ ΠΛΑΤΕΙΑΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕΝΔΡΟΝ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ...ΨΕΥΤΙΚΟΝ, ΑΛΛΑ ΦΥΤΕΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ...ΦΥΤΡΩΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΧΩΜΑΝ ...ΧΩΜΑΤΙΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΥΜΕΙΣ ΚΙ ΗΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΝ ...ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΓΗΣ!!!
Και για να εξηγούμε εις άπταιστα ....νεοελληνικά! Αποφάσισε ο Δήμαρχος μας Σάββας Χιονίδης να κάνει στην πλατεία ένα δένδρο ...παντοτινό! Ναι καλά καταλάβατε. Όλοι οι άλλοι Δήμαρχοι στις πλατείες τους ΒΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ δένδρα κι ύστερα τα πετούν. Ο δικός μας, σκέφτηκε να φυτέψει εκεί στο κέντρο ένα δένδρο που και θα το στολίσει τώρα για τις γιορτές και θα μείνει και παρακαταθήκη για το μέλλον στους εκ Κατερίνης όλους εμάς και τους μετά ...εμάς! Δεν ξέρω πως το κρίνετε εσείς, αλλά εγώ σαν βλέπω ΠΡΑΣΙΝΟ στην πλατεία ακόμα κι έτσι, γουστάρω απίστευτα!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ...ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ...ΠΡΑΣΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΩ ...ΝΑΙ!

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΝΔΡΟ...ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ...ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ...ΜΟΝΙΜΟ! ΆΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΡ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΙΟΝΙΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΩΣ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ!!!


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ