Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ......... Έ ΡΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΈΜΕ....ΛΕΜΕ...... ΧΑ ΧΑ ΧΑ


ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.....
Έτσι για να μην ξεχνάμε και να ...ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ τι έλεγαν ή καλύτερα τι έγραφαν κάποιοι....

Ο Ισπανός επιθετικός Ντάνι υπέγραψε στον Πιερικό!!!
 ( 30/07/2012 ) 
Στην Κατερίνη έφτασε χθες αργά το βράδυ, ο Ισπανός επιθετικός Ντάνι για λογαριασμό του Πιερικού. Ο 30χρονος φορ, φάνηκε ότι… ήξερε που ήρθε και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!
"Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Πιερικού που μου έδωσε ό,τι ήθελα και θέλει να ανεβάσει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Εγώ θέλω να συμβάλλω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι 100% καλά από θέμα φυσικής κατάστασης. Δε θα απογοητεύσω κανέναν και υπόσχομαι ότι θα πετύχω πολλά γκολ. Θα παλέψω για την ομάδα σαν να ανήκει στον πατέρα μου. Δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο του Πιερικού. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα".

ΜΕ 24 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ο Πιερικός αναχωρεί σήμερα το πρωί στις 7:00 για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Νίκος Γκουλής πήρε μαζί του τους παρακάτω 24 παίκτες: Παπατολίκα, Βασιλειάδη, Τόλιο, Δήμου, Λαζαρίδη, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλο, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Μιχαηλίδη, Νίκου, Σεχολάρι, Ελευθεριάδη, Τσιώμη, Καρτσαμπά, Κραγιόπουλο, Ίτσιο, Παπατόλιο, Μετενίδη, Καραγκούνη, Παπαδόπουλο, Βραχνό, Ντάνι

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΠΑΝΟΥ ΝΤΑΝΙ

Μετά την απόκτηση του Αλεσάντρο Λόπεζ στην ομάδα της Κατερίνης  ένας συμπατριώτης του με σαφώς πιο «βαρύ» όνομα αποτελεί την δεύτερη προσθήκη της Κατερινιώτικης ομάδας από την πλούσια και χαρισματική αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου. 

Ο λόγος για τον 31 ετών Ντάνι, ο οποίος τη σεζόν 2005-06 είχε αγωνιστεί με τη Μπέτις στους ομίλους του Champions League.
Ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Παπαδόπουλο και αποτελεί το δώρο στο φίλαθλο κόσμο του Πιερικού, για τη σαιζόν που θα ακολουθήσει. 
Ο Ισπανός ενσωματώθηκε στο σύλλογο της Κατερίνης και θα ταξιδέψει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του φετινού Πιερικού.
Εκτός της Μπέτις ο Ντάνι έχει αγωνιστεί στις Καντίθ, Έλτσε, Ρεκρεατίβο και Ατλέτικο Μπαλεάρες.




Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας