Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων Πιερίας
3 – 4 (πέναλτι)
                Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της «25ηςΜαρτίου» το μεσημέρι της Δευτέρας ανάμεσα στο 1οΕΠΑΛ και το 1ο ΓΕΛ στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Νικήτρια η ομάδα του 1ουΕΠΑΛ στη διαδικασία τωνπέναλτι με 4 -3 αφού ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2 – 2.Το παιχνίδι ήταν δυνατό μέσα σε αθλητικά πλαίσια με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και το ευχαριστήθηκαν οι  θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεώργιος Ασλανίδης». 


Η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος,  δοκάρι σε σουτ του Μποστάντζι,  αλλά η δυστοκία των παιχτών της στο τελικό σουτ έδωσαν  την ευκαιρία στους παίχτες του 1ουΓΕΛ σε μια αντεπίθεση να κερδίσουν πέναλτι και να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Κατσαμάγκα. Στο δεύτερο μέρος το 1ο ΓΕΛ πέτυχε και δεύτερο τέρμα μετά εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίχτη. Από κει και πέρα η απόδοση των παιχτών του 1ουΕΠΑΛ ανέβηκε κατακόρυφα και αφού μείωσαν αρχικά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, φέραν το ματς στα ίσια με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Λάλα.
Στα πέναλτι ο καλύτερος παίχτης του 1ου ΓΕΛ στάθηκε και μοιραίος χάνοντας το τελευταίο πέναλτι και ο Κουμουρτζής αποκρούοντας δύο από αυτά έγινε ο ήρωας για την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Κατσαμάγκας, Καραμπουλάκης, Ναλμπαντίδης και Παμπουκίδης ενώ από τους νικητές όλοι πρόσφεραν με τους  Μποστάντζι, Κουλιανόπουλο,  Λάλα, Λαγιώτη στην επίθεση, Μπαμίχα, Παναγιωτίδη, Χρυσοχοΐδη  στο χώρο του κέντρου και Λάτα, Σινάνι και Ιτσιο στα αμυντικά τους καθήκοντα. Το «εύ αγωνίζεσθε» τηρήθηκε στο τέλος του αγώνα που βρήκε νικητές και ηττημένους να δίνουν τα χέρια μιας και  αρκετοί από αυτούς είναι συμπαίκτες σε ομάδες της Πιερίας. Καλή η διαιτησία των κ. κ. Μέλλιου Β. ,  Γκούμα Ε. και Νταμπώση Δ.     
1ο ΓΕΛ Κατερίνης ( Αναστασίου Ε.) : Θεολόγης Κ., Καραμπουλάκης Δ., Μπαλαούρας Ν., Κυπάρος Η., Ναλμπαντίδης Β., Αγγέλης Ε., Παμπουκίδης Μ., Ζησόπουλος Ι., Μπαλαούρας Γ., Κατσαμάγκας Β., Τσοπουρίδης Α., Κάλφας Ν., Κων/δης Ξ., Παρτσαντανιάν Γ., Παπαθανασίου Α.  
1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης (Συρόπουλος Δ.) : Κουμουρζτής Θ., Λάτα Σ. , Σινάνι Σ., Παναγιωτίδης Γ. , Μποστάντζι Ε., Χρυσοχοΐδης Γ., Λαγιώτης Ν., Λάλα Α., Κουλιανόπουλος Γ., Μπαμίχας Κ., Ίτσιος Δ., Μπαλαούρας Α., Παλιαρούτας-Θεοδώρου Ν., Βύρος Κ., Βακάρος Γ.    
 Καρακούσης Αθανάσιος
Υποδιευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης