Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:

«Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια»
Δημήτρης Πόδας:
«Το ζητούμενο από σήμερα είναι η σταθεροποίηση
σε αυτό το επίπεδο απόδοσης»

Μετά τη μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikos-archelaos.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία προσήλθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν τη νίκη γιατί μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, η ψυχολογία μας είχε πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Εμείς προχωράμε και το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, όπου για να έχει αντίκρισμα το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσουμε». 
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Μετά από πολύ καιρό η ομάδα μας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε σε μια σημαντική, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, εκτός έδρας νίκη. Το ζητούμενο από σήμερα είναι η σταθεροποίηση σε αυτό το επίπεδο απόδοσης και η σοβαρή προσέγγιση στο κάθε επόμενο παιχνίδι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στο Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο είναι και εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».