Η τρικομματικη κυβερνηση Σαμαρα ξανακτυπησε, αυτη την φορα στην Πιερια. Συνελαβε αυτους που ευθυνονται, κατα την γνωμη της, για τα χαλια της πατριδας μας, για τα βασανα των λαικων στρωματων (Βιοπαλαιστες και ανηλικους μαθητες). Εφαρμοζοντας τις εντολες των αφεντικων της ( εργολαβικες εταιριες), πιστή στις διαταγες της Ευρωπαικης Ενωσης για ξεπουλημα ενος δημοσιου αγαθου (εθνικοι δρομοι) στα κερδοσκοπικα συμφεροντα.

Εδειξε για μια ακομη φορα το πραγματικο της προσωπο, αυτο του αυταρχισμου και της καταστολης των λαικων αντιδρασεων που στρεφονται εναντιον της αντιλαικης της πολιτικης.
Μετα τους χαλυβουργους, τους εργαζομενους στο μετρο, τους μεταναστες, σειρα πηραν και οι κατοικοι της Πιεριας. Ο αυταρχικος αυτος κατηφορος δεν θα μεινει χωρις απαντηση.
Το ΚΚΕ καταδικαζει με τον πιο κατηγορηματικο τροπο την ποινικη διωξη σε βαρος των αγωνιζομενων κατοικων της Πιεριας. Ζηταει την αμεση αποφυλακιση τους.
Συμπαραστεκεται και συμμετεχει , οπως εκανε παντα, στον αγωνα για καταργηση ολων των διοδιων. Οι δρομοι θα γινουν λαικη περιουσια σε μια σοσιαλιστικη- κομμουνιστικη  κοινωνια, για την δωρεαν χρηση τους απο ολους.
Καλουμε τους κατοικους της Πιεριας σε συλλαλητηριο συμπαραστασης στους διωκομενους και διεκδικησης ωστε να υπαρχουν δρομοι ελευθεροι απ' τα κερδοσκοπικα συμφεροντα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-1-2013 , ΩΡΑ 6μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.