Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στα πλευρικά διόδια της Λεπτοκαρυάς συνεχίστηκαν την Κυριακή 10 Φεβρουάριου οι κινητοποιήσεις των πολιτών της Πιερίας ενάντια στη λειτουργία των διοδίων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Παμπιερικής Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην αερογέφυρα της Λεπτοκαρυάς στη 1 η ώρα και κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα έκαναν πορεία με κατεύθυνση τα πλευρικά διόδια στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη όπου απέκλεισαν τον σταθμό για περισσότερο από μια ώρα αφήνοντας τους οδηγούς να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν.
Επόμενο ραντεβού της Παμπιερικής Επιτροπής Αγώνα είναι αύριο Δευτέρα στις 15:30 στα διόδια Αιγινίου ενώ για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ετοιμάζεται Παμπιερικό συλλαλητήριο στη 1 το μεσημέρι στην πλ. Ελευθερίας στην Κατερίνη και από εκεί μετάβαση στα διόδια Αιγινίου.
Με τους ενωτικούς τους  αγώνες οι κάτοικοι της Πιερίας διατρανώνουν τη θέλησή τους για άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και των πλευρικών της Λεπτοκαρυάς με προοπτική την κατάργησή τους γιατί ο αγώνας κατά των διοδίων είναι αγώνας για το μέλλον της Πιερίας.