Τρίτη 26 Μαΐου 2009

3 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝ



















Για "ανούσια σκιαμαχία" των δυο μεγάλων κομμάτων έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατά της διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, που παραχώρησε το μεσημέρι στο Ζάππειο Μέγαρο

«Αντί να συζητάμε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο μέσον μιας τεράστιας κρίσης συζητάμε για τα παπαγαλάκια του κ. Καραμανλή και τους βαρβάρους του κ. Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και σημείωσε ότι οι πολιτικές που προτείνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ "βυθίζουν ακόμη περισσότερο την κοινωνία στην κρίση".

Η κυβέρνηση "κρατάει στο συρτάρι" συγκεκριμένα μέτρα που θα προωθήσει την επόμενη των ευρωεκλογών, αντί να τα ανακοινώσει τώρα ώστε να "εισπράξει την απάντηση από τους πολίτες στις ευρωεκλογές", σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ενώ για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι "δεν θα υπερασπιστεί επί της ουσίας άλλη πολιτική από αυτή που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ".

Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκάσει την κυβέρνηση να "κρατήσει στο συρτάρι" τα αντιλαϊκά μέτρα, είπε, και εκτίμησε ότι "είναι εφικτό ο ΣΥΡΙΖΑ να αυξήσει τη δύναμή του, να είναι τρίτο κόμμα και να εκλέξει τρεις ευρωβουλευτές"