Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Μετά την πρόσφατη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης των πολιτών της Βόρειας Πιερίας ο Νομάρχης Πιερίας κ. Γιώργος Παπαστεργίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί συμπολίτες, αφού πληροφορήθηκα το Σάββατο 23 Μαΐου τη ζημία (θραύση) που προέκυψε στον παλαιό αγωγό μεταφοράς ύδατος από το φράγμα της Μόρνας προς τα διυλιστήρια, τον οποίο είχε κατασκευάσει το Δασαρχείο Πιερίας προέβην στις εξής ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσω το δημόσιο συμφέρον:

1. Ζήτησα εξέταση της ζημιάς από πραγματογνώμονα, η οποία αποδεικνύει
ανθρώπινη επέμβαση

2. Κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων προκειμένου να διασφαλίσω το δημόσιο
συμφέρον

3. Έδωσα εντολή να κλειδωθούν όλες οι βάνες, παρότι αυτή είναι πρακτική που δεν ακολουθείται σε κανένα μέρος του κόσμου, προκειμένου να προστατεύουμε τον αγωγό από πιθανές μελλοντικές δολιοφθορές.



Κανείς δεν πρόκειται να στερήσει από τους πολίτες της Βορείου Πιερίας από το ιερό αγαθό του νερού, που με πολύχρονο αγώνα και κόπο επιτύχαμε να παρέχουμε.

Είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω το έργο που έγινε με χρήματα του
ελληνικού λαού και τόσο πολύ δικαιούνται οι πολίτες της Πιερίας απέναντι σε κάθε μικρόψυχο πολιτικάντη, δολοπλόκο τοπικιστή ή ψυχικά ασθενή.»


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ η ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..!

ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑΣ ΤΩΝ 35.000 Κ.Μ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΥΚΕΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ,
ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΒΡΟΧΕΣ -ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ-ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ..?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ 2004, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ -ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΣ-ΠΟΤΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΚΤΕΡ?

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ- ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ -ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ- ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...