Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Να στηρίξουν τον ΛΑΟΣ με την ψήφο τους την Κυριακή πρώτον διότι παρήγαγε έργο στο ευρωκοινοβούλιο και δεύτερον γιατί είναι ‘’πατριωτικό κόμμα εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων’’ κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του κόμματος, σε ομιλία του στην Τρίπολη.


‘’Είμαστε εδώ για να μην παραχωρήσουμε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια’’ ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κ. Παπανδρέου χρειάστηκαν 20 χρόνια για να μάθει που είναι η Βεργίνα, ‘’σήμερα πρωτοπήγε και είπε όχι στην διπλή ονομασία αλλά δεν είπε όχι στην σύνθετη ονομασία που έχει συμφωνήσει η ΝΔ κι αυτός’’ και τόνισε ότι ‘’μένουμε πιστοί στην απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1992, όχι όνομα, όχι παράγωγο στα Σκόπια’’.


Για τον κ. Τρεμόπουλο ανέφερε ότι κρύβει τα όσα είπε στο νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί, ανέφερε, κοινή συνιστώσα με το "Ουράνιο Τόξο" και τόνισε πως "ο Τρεμόπουλος θα αποτελεί το ιδανικό άλλοθι των αμερικανών".

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κας Μπακογιάννη για την ΕΔΕ που διέταξε στην υπόθεση με το έγγραφο από την Ουρουγουάη και την ανακοίνωση των διπλωματικών υπαλλήλων είπε ότι "η κυρία Μπακογιάννη δεν μπορούσε να κάνει ΕΔΕ. ΕΔΕ μπορούσε να κάνει ο Καραμανλής".