Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ο κ. Αντώναρος ακόμη δήλωσε: «Τα όσα λέει ο κ. Παπανδρέου εκφράζουν τη δική του πολιτική απελπισία».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων. Επιχειρεί να προστατεύσει κορυφαία δικά του στελέχη. Επιχειρεί με τυμπανοκρουσίες να συγκαλύψει τις δικές του ευθύνες» δήλωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος λέγοντας εμμέσως ένα ακόμη «όχι» στην πρόταση που διατύπωσε την Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου περί ευνοϊκής μεταχείρισης σε όσους δίνουν στοιχεία και αποδείξεις για επίορκους πολιτικούς.

Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τη διαφθορά «όψιμο και υποκριτικό» λέγοντας χαρακτηριστικά: «το αποδεικνύει ακόμη η άρνησή του να δεχτεί τη σύσταση διακομματικής επιτροπής για τη διαφάνεια, που είχε προτείνει πέρυσι ο πρωθυπουργός».

Ανέφερε ότι «τότε ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του δεν έστερξαν να συναινέσουν, ώστε να προχωρήσει αυτό το θέμα, παρά έδωσαν τη γνωστή απάντησή τους: Όχι».

Υποστήριξε ακόμη πως «το ΠΑΣΟΚ τα κάνει τώρα όλα αυτά, γιατί βλέπει (όπως συμβαίνει κάθε φορά, που η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη διερευνά μια υπόθεση) ότι κάτι φτάνει σε κρίσιμο σημείο, κάτι που ενδεχομένως δεν το βολεύει. Γι' αυτό προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από αυτό, που συμβαίνει, από τη δουλειά που κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη και ρίχνουν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα με καθαρά μικροκομματικές σκοπιμότητες».