Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Η πανέμορφη Vanessa Mae έχει έρθει αρκετές φορές στην χώρα μας και οι συναυλίες της είναι πάντα sold out. Μετά από απουσία 5 χρόνων επιστρέφει, με ένα εξαιρετικό show εφ’ όλης της ύλης. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ, το Ηρώδειο φιλοξενεί και πάλι την βασίλισσα του βιολιού.

Αυτή την φορά όμως θα έχει μαζί της μία μπάντα με έξι μουσικούς, μία ορχήστρα καθώς και μια μεγάλη ομάδα τεχνικών, απαραίτητη για την παρουσίαση ενός μοναδικού show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη βραδιά κατά την οποία η Vanessa Mae θα μας ταξιδέψει με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Vangelis αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα τα απογειώνει με το μοναδικό ηλεκτρικό βιολί της και με τις δυνατές ιδέες ενορχήστρωσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει κερδίσει 40 International Platinum Awards και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα, καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του