Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ευχαριστήριο Ηλία Τάπρα

Θέλω να ευχαριστήσω απ’ τα βάθη της καρδιάς μου τους Νεοδημοκράτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας. Θα τιμήσω την ψήφο τους. Θ’ ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο που αναλαμβάνω στη νέα νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στην Πιερία.
Επίσης επιθυμώ να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. και τους συνεργάτες του, για την επικράτησή τους στις εκλογικές διαδικασίες και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.


Τέλος θα ήταν παράλειψή μου να μη συγχαρώ τους ανθυποψηφίους μου κ. Ευτυχία Σαπίδου – Καραγιαννάκη και κ. Συμεών Σίμο για τη θετική συμμετοχή και συμβολή τους στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου και του αδιάβλητου της διαδικασίας.


Οι τέσσερις χιλιάδες και πλέον Νεοδημοκράτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες απαιτούν απ’ όλους μας υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνειδητή ανταπόκριση στο κάλεσμα της κοινωνίας στην οποία χρωστάμε. Χρωστάμε στην ελληνική Κοινωνία που θέλει κάποιους να εμπιστευθεί. Κάτι να πιστέψει. Κάπου να ελπίσει. Κι εμείς μπορούμε να της προσφέρουμε και Πίστη και Ελπίδα και Προοπτική. Και δεν υπάρχει Πίστη, δεν υπάρχει Ελπίδα χωρίς Πρότυπα, Ιδανικά και Ιδέες.


Με καρδιά


Ηλίας Τάπρας