Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ....2 ΑΠΟΡΙΕΣ...

Επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία και τα προβλήματα του δήμου Ελαφίνας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο, στο Παλιό Κεραμίδι. Τον κ. Μηλιώτη υποδέχτηκαν εγκάρδια ο δήμαρχος κ. Πασχάλης Κατσάρας, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι στο δήμο. Πολλοί ήταν επίσης οι δημότες που βρίσκονταν στο δημαρχείο εκείνη την ώρα και ευχήθηκαν στον υποψήφιο δήμαρχο καλή επιτυχία.
Ο κ. Κατσάρας ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο για την κατάσταση στο δήμο, σε ό,τι αφορά τα έργα που ολοκληρώθηκαν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για την οικονομική κατάσταση του δήμου.
Ο κ. Μηλιώτης δήλωσε πως ο συνδυασμός «Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες», έρχεται να αξιοποιήσει τη νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση. «Μας δίνεται η ευκαιρία ενωμένοι όλοι μαζί, να δραστηριοποιηθούμε. Με στόχο και όραμα, με τόλμη και συνέπεια, να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα απαιτούνται για να μπορέσει ο δήμος μας, ο νέος Δήμος Κατερίνης, να γίνει πρωτοπόρος στην Περιφέρεια, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αξιοποιώντας τα μοναδικά, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα αδρανοποιημένα, συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ 
......................................................................................................................

 *****ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ κ. ΜΗΛΙΩΤΗ -ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΤΑΚΑ-  " ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ..." 

1***  : ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ -ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.... ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ-  ΛΕΕΙ ΟΤΙ   ΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΑΡΑ ο κ. ΜΗΛΙΩΤΗΣ... ΕΚΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ?

2***   ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕ ΤΑ 207 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 6 ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....???


3**** ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.,,..ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ....