Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ: “O ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ”


ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ: “O ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ”
Σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό και συνοικισμό, φτάνει αυτές τις ημέρες η δεύτερη επιστολή του Δημάρχου Λιτοχώρου και υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου Δίου – Ολύμπου Θανάση Τσιφοδήμου προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε πολίτη ξεχωριστά να διατυπώσει τη γνώμη και την άποψή του εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου.
Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης Τσιφοδήμος και η «Κίνηση Ευθύνης» μετουσιώνουν ουσιαστικά τη δέσμευσή τους για τη συμμετοχικότητα της διαδικασίας και το ρόλο που μπορεί να έχει ο κάθε δημότης στη διαμόρφωση του προγράμματος που θα καταθέσει ο δημοτικός συνδυασμός.
Η επιστολή έχεις ως εξής:
Φίλες και φίλοι
Συνήθως στις επιστολές που λαμβάνετε αυτήν την περίοδο παρουσιάζονται απ' την πλευρά των υποψηφίων Δημάρχων και των δημοτικών τους συνδυασμών, προτάσεις και θέσεις του προγράμματός τους, όπως επίσης και δράσεις που θα ακολουθήσουν σε ενδεχόμενη εκλογή τους.
Αυτό είναι ασφαλώς σημαντικό γιατί έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε τους υποψηφίους, να διαμορφώσετε την άποψή σας ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο.
Ο σκοπός της επιστολής αυτής είναι διαφορετικός. Τις περισσότερες φορές οι υποψήφιοι πιστεύουν ότι γνωρίζουν πολλά. Από τη διαδρομή μου ως Δήμαρχος Λιτοχώρου κατάλαβα ότι κανένας δε μπορεί να το ισχυριστεί αυτό. Η γνώμη των δημοτών σε πολλές περιπτώσεις απαντά και δίνει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.
Σας ζητάω λοιπόν μέσα από την επιστολή αυτή, να καταθέσετε τις απόψεις σας, τους προβληματισμούς σας, τις ιδέες σας για το νέο μεγάλο μας Δήμο. Στην καινούρια αυτήν προσπάθεια χρειάζονται οι γνώμες και η συμμετοχή όλων.
 Έτσι μόνο θα συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας μέλλον.
Σας παρακαλώ ν' αφιερώσετε όσο χρόνο κρίνετε σκόπιμο και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Σας ευχαριστώ
Θανάσης Τσιφοδήμος
Δήμαρχος Λιτοχώρου – Υπ. Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου